Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сподар К. В. 
Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах / К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 257-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__40
  Повний текст PDF - 350.797 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сподар К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сподар К. В. Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах / К. В. Сподар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 257-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сподар Катерина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського