Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крутовий Ж. А. Про системний підхід до розробки раціонів харчування / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутовий Ж. А. Про системний підхід до розробки раціонів харчування / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__38. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |