Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погребняк В. Г. 
Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__36
  Повний текст PDF - 308.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погребняк В.
  • Перкун І.
  • Погребняк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погребняк В. Г. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 232-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перкун Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Погребняк Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського