Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Погребняк А. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу / А. В. Погребняк, І. В. Перкун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 196-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погребняк А. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу / А. В. Погребняк, І. В. Перкун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 196-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |