Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Афукова Н. О. 
Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції / Н. О. Афукова, М. В. Листопадна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__28
  Повний текст PDF - 239.665 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Афукова Н.
  • Листопадна М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Афукова Н. О. Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції / Н. О. Афукова, М. В. Листопадна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 178-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Афукова Наталія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського