Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Постнов Г. М. 
Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, Е. В. Беспалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 165-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__26
  Повний текст PDF - 336.94 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Червоний В.
  • Яковлєв О.
  • Беспалов Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, Е. В. Беспалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 165-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Червоний Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Яковлєв Олексій Вікторович (фізико-математичні науки)
  • Яковлєв Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського