Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Потапов В. О. 
Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості / В. О. Потапов, О. В. Петренко, С. О. Шевченко, В. В. Манжай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__24
  Повний текст PDF - 254.946 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Петренко О.
  • Шевченко С.
  • Манжай В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. О. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості / В. О. Потапов, О. В. Петренко, С. О. Шевченко, В. В. Манжай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Потапов Володимир Олексійович (технічні науки)
  • Петренко Олена Володимирівна (технічні науки)
  • Петренко Олексій Вікторович (технічні науки)
  • Петренко Олексій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського