Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Потапов В. О. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості / В. О. Потапов, О. В. Петренко, С. О. Шевченко, В. В. Манжай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Потапов В. О. Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості / В. О. Потапов, О. В. Петренко, С. О. Шевченко, В. В. Манжай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |