Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Янчева М. О. 
Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса / М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__14
  Повний текст PDF - 251.52 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчева М.
  • Гринченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчева М. О. Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса / М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського