Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції / Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 416-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_65 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції / Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 416-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_65. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |