Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Землянко Ю. В. 
Аналіз особливостей системи електронної комерції / Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 416-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_65
  Повний текст PDF - 253.958 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Землянко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції / Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 416-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_65.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського