Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Т. М. Попова, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 383-390. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_60
  Повний текст PDF - 306.94 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Щербакова Т.
  • Попова Т.
  • Гапонцева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Т. М. Попова, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 383-390. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_60.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Щербакова Тетяна Віталіївна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Гапонцева Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського