Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості / В. О. Круль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 375-382. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_59 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Круль В. О. Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості / В. О. Круль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 375-382. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_59. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |