Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Оносова І. А. 
Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України / І. А. Оносова, З. П. Рачинська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 361-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_57
  Повний текст PDF - 379.521 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оносова І.
  • Рачинська З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оносова І. А. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України / І. А. Оносова, З. П. Рачинська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 361-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_57.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського