Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Молоканова Л. В. 
Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 354-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_56
  Повний текст PDF - 382.217 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Молоканова Л.
  • Лукомський Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Молоканова Л. В. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 354-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Молоканова Лілія Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського