Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мазуренко І. К. 
Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур / І. К. Мазуренко, Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 334-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_53
  Повний текст PDF - 353.887 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мазуренко І.
  • Філіпова Л.
  • Ракуленко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мазуренко І. К. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур / І. К. Мазуренко, Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 334-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_53.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мазуренко Ігор Костянтинович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського