Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мазуренко І. К. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур / І. К. Мазуренко, Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 334-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_53 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мазуренко І. К. Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур / І. К. Мазуренко, Л. Ю. Філіпова, Н. А. Ракуленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 334-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_53.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |