Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черно Н. К. 
Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна, О. В. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 321-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_51
  Повний текст PDF - 316.3 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Шапкіна К.
  • Коваленко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна, О. В. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 321-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  • Коваленко Олександр Васильович (фізико-математичні науки)
  • Коваленко Олександр Володимирович (технічні науки)
  • Коваленко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського