Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черно Н. К. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна, О. В. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 321-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_51 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черно Н. К. Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна, О. В. Коваленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 321-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_51.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |