Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пересічний М. І. 
Технологія десертів функціонального призначення / М. І. Пересічний, О. П. Вітряк, М. В. Радченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_5
  Повний текст PDF - 315.829 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічний М.
  • Вітряк О.
  • Радченко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічний М. І. Технологія десертів функціонального призначення / М. І. Пересічний, О. П. Вітряк, М. В. Радченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  • Вітряк Оксана Павлівна (технічні науки)
  • Радченко Михайло Васильович (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського