Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тележенко Л. М. 
Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії / Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 296-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_47
  Повний текст PDF - 299.231 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Біленька І.
  • Буланша Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії / Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 296-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_47.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Лазаренко Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського