Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дятлов В. В. 
Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості / В. В. Дятлов, Н. О. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 289-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_46
  Повний текст PDF - 280.625 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дятлов В.
  • Аксьонова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дятлов В. В. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості / В. В. Дятлов, Н. О. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 289-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дятлов Володимир Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського