Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дятлов В. В. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості / В. В. Дятлов, Н. О. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 289-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дятлов В. В. Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості / В. В. Дятлов, Н. О. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 289-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |