Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пешук Л. В. 
Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, Н. В. Будник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 282-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_45
  Повний текст PDF - 307.378 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Галенко О.
  • Будник Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, Н. В. Будник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 282-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галенко Олег Олександрович (технічні науки)
  • Будник Ніна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського