Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Торяник О. І. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах / О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Торяник О. І. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах / О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |