Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Торяник О. І. 
Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах / О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_4
  Повний текст PDF - 364.911 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Торяник О.
  • Коваленко В.
  • Дьяков О.
  • Панікарова Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Торяник О. І. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах / О. І. Торяник, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Коваленко Валентин Олександрович (технічні науки)
  • Панікарова Богдана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського