Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Торяник О. І. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, А. Ю. Некрасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 243-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Торяник О. І. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, А. Ю. Некрасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 243-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_39. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |