Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Перцевой Ф. В. 
Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів / Ф. В. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Д. І. Дмитрієвський, О. Д. Немятих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_38
  Повний текст PDF - 331.948 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевой Ф.
  • Кузнецова Т.
  • Дмитрієвський Д.
  • Немятих О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевой Ф. В. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів / Ф. В. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Д. І. Дмитрієвський, О. Д. Немятих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Дмитрієвський Дмитро Іванович (1943–) (фармацевтичні науки)
  • Немятих Оксана Дмитрівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського