Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Перцевой Ф. В. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів / Ф. В. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Д. І. Дмитрієвський, О. Д. Немятих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевой Ф. В. Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів / Ф. В. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Д. І. Дмитрієвський, О. Д. Немятих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 236-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |