Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, З. В. Вакшуль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_36
  Повний текст PDF - 237.647 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Отрошко Н.
  • Вакшуль З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, З. В. Вакшуль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 224-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Вакшуль Зінаїда Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського