Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки / А. М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 216-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки / А. М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 216-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |