Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Усатюк С. І. 
Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю / С. І. Усатюк, Л. С. Пелехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 209-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_34
  Повний текст PDF - 297.171 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Усатюк С.
  • Пелехова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Усатюк С. І. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю / С. І. Усатюк, Л. С. Пелехова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 209-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Усатюк Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського