Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Євлаш В. В. 
Установлення раціональних режимів сушіння капусти / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_3
  Повний текст PDF - 419.732 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Нєміріч О.
  • Тарасенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Установлення раціональних режимів сушіння капусти / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Т. А. Тарасенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Тарасенко Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського