Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, О. С. Круглова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_28
  Повний текст PDF - 247.065 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Овчиннікова І.
  • Круглова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, О. С. Круглова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Круглова Ольга Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського