Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дубініна А. А. 
Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_27
  Повний текст PDF - 256.335 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Селютіна Г.
  • Гапонцева О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Селютіна Галина Анатоліївна (технічні науки)
  • Гапонцева Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського