Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кобрін В. М. 
Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні / В. М. Кобрін, О. М. Постнова, В. О. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_25
  Повний текст PDF - 239.677 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кобрін В.
  • Постнова О.
  • Віннікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кобрін В. М. Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні / В. М. Кобрін, О. М. Постнова, В. О. Віннікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 158-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Віннікова Владислава Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського