Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Безусов А. Т. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз / А. Т. Безусов, І. К. Мазуренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 151-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз / А. Т. Безусов, І. К. Мазуренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 151-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |