Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Малигіна В. Д. 
Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_21
  Повний текст PDF - 373.472 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малигіна В.
  • Кротинова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малигіна В. Д. Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності / В. Д. Малигіна, К. А. Кротинова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського