Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пересічна С. М. 
Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками / С. М. Пересічна, М. І. Пересічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_18
  Повний текст PDF - 307.831 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пересічна С.
  • Пересічний М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пересічна С. М. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками / С. М. Пересічна, М. І. Пересічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 110-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пересічна Світлана Михайлівна (технічні науки)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського