Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_17
  Повний текст PDF - 266.048 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Крутовий Ж.
  • Михайлов В.
  • Касілова Л.
  • Запаренко Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Л. О. Касілова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського