Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Заплетніков І. М. 
Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 84-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_14
  Повний текст PDF - 349.724 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заплетніков І.
  • Пільненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заплетніков І. М. Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 84-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пільненко Антон Костянтинович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського