Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Арпуль О. В. 
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_11
  Повний текст PDF - 312.795 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арпуль О.
  • Усатюк О.
  • Дудкіна О.
  • Ворона О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арпуль О. В. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського