Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко М. П. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи / М. П. Головко, О. В. М'ячиков, Т. Л. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 591-598. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_93 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи / М. П. Головко, О. В. М'ячиков, Т. Л. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 591-598. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_93.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |