Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Добровольська О. В. 
Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів / О. В. Добровольська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 585-591. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_92
  Повний текст PDF - 168.158 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Добровольська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів / О. В. Добровольська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 585-591. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_92.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Добровольська Олена Владиславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського