Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пілюгіна І. С. 
Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін / І. С. Пілюгіна, І. Г. Сибірякова, Т. Р. Кочарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 578-584. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_91
  Повний текст PDF - 269.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пілюгіна І.
  • Сибірякова І.
  • Кочарова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пілюгіна І. С. Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін / І. С. Пілюгіна, І. Г. Сибірякова, Т. Р. Кочарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 578-584. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_91.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пілюгіна Інна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського