Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Рижкова Т. М. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 514-518. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_82 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рижкова Т. М. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 514-518. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_82.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |