Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Озоліна С. О. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи / С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 508-514. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_81 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Озоліна С. О. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи / С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 508-514. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_81. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |