Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Озоліна С. О. 
Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи / С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 508-514. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_81
  Повний текст PDF - 280.845 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Озоліна С.
  • Тірон-Воробйова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Озоліна С. О. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи / С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 508-514. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_81.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського