Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Капліна Т. В. 
Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 490-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_78
  Повний текст PDF - 254.835 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капліна Т.
  • Миронов Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капліна Т. В. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 490-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_78.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капліна Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Миронов Денис Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського