Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Селютіна Г. А. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків / Г. А. Селютіна, О. Г. Дьяков, В. І. Білоус // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 462-469. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_74 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Селютіна Г. А. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків / Г. А. Селютіна, О. Г. Дьяков, В. І. Білоус // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 462-469. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_74.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |