Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пестіна Г. О. 
Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики / Г. О. Пестіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 456-462. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_73
  Повний текст PDF - 989.228 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пестіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пестіна Г. О. Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики / Г. О. Пестіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 456-462. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_73.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пестіна Ганна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського