Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крутовий Ж. А. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 440-448. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_71 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутовий Ж. А. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 440-448. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_71. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |