Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крутовий Ж. А. 
Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 440-448. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_71
  Повний текст PDF - 320.043 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крутовий Ж.
  • Манжос Н.
  • Запаренко Г.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крутовий Ж. А. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 440-448. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_71.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського