Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дорохович А. М. 
Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 414-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_67
  Повний текст PDF - 218.773 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Лазоренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 414-422. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_67.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Лазоренко Наталія Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського