Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сукманов В. О. 
Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав / В. О. Сукманов, О. І. Бескровний, С. І. Охременко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 405-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_66
  Повний текст PDF - 291.095 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сукманов В.
  • Бескровний О.
  • Охременко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сукманов В. О. Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав / В. О. Сукманов, О. І. Бескровний, С. І. Охременко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 405-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_66.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сукманов Валерій Олександрович (технічні науки)
  • Бескровний Олексій Іванович (технічні науки)
  • Охременко Світлана Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського