Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Топольник В. Г. 
Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65
  Повний текст PDF - 243.274 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Топольник В.
  • Стукальська Н.
  • Кузьмін О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Топольник В. Г. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Топольник Віра Григорівна (технічні науки)
  • Стукальська Наталія Миколаївна (технічні науки)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського