Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Топольник В. Г. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Топольник В. Г. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |