Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Серік М. Л. 
Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами / М. Л. Серік, І. В. Шурдук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 350-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_57
  Повний текст PDF - 261.533 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Серік М.
  • Шурдук І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Серік М. Л. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами / М. Л. Серік, І. В. Шурдук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 350-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_57.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Серік Максим Леонідович (технічні науки)
  • Шурдук Інна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського