Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко Д. М. 
Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 335-343. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_55
  Повний текст PDF - 436.125 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко Д.
  • Кудряшов А.
  • Штих С.
  • Сюсель О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко Д. М. Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 335-343. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_55.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Кудряшов Андрій Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського