Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Хацкевич Ю. М. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої / Ю. М. Хацкевич, Н. І. Черевична, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_51 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хацкевич Ю. М. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої / Ю. М. Хацкевич, Н. І. Черевична, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_51.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |