Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Хацкевич Ю. М. 
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої / Ю. М. Хацкевич, Н. І. Черевична, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_51
  Повний текст PDF - 250.311 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хацкевич Ю.
  • Черевична Н.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хацкевич Ю. М. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої / Ю. М. Хацкевич, Н. І. Черевична, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 311-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хацкевич Юрій Миколайович (технічні науки)
  • Черевична Наталія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського